2009. március 6., péntek

A Föld szívcsakrája

A Föld szívcsakrája

Titkok és összefüggések, amit minden magyarnak ismerni kell!!!

A Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe. Az égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen irányból jön és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet központi helyzetéből adódóan mindenképpen érintenie kell.Vagyis mi jelentjük Európa közepét.


A múlt és a jelenkori történelem azt bizonyítja, hogy mindig idegen népeknek volt és van szüksége erre a területre, az itt lévő tudásra és nem fordítva !

Az energiaközpont:

A NASA kiadásában megjelent Gaia elmélet című munka azt írja, hogy Földünk szívcsakrája (föld szíve) a Kárpát-medencében, a Pilisben (Pólus) található. Központja Dobogókő, mely a szakrális beavatás központja.

A középkorban a Pilis olyan védett és zárt területi rendszert alkotott, melybe idegen be nem hatolhatott, a bejárás tiltott volt.
(jól ismert Gertrudis királyné sorsa, aki a tiltás ellenére betette a lábát a tiltott területre. Az életével fizetett ezért.)

A dalai Láma 22 évvel ezelőtt kinyilatkozta, hogy a Földön a magyaroknak energiaközpontot védő szerepük van.

Brzezsinszki nemzetbiztonsági tanácsadó a 70-es években leírta: "Aki a világ fölötti uralmat meg akarja szerezni, annak el kell foglalnia a Föld szívét. Aki elfoglalta a Föld szívét, az birtokba vette Európát. Aki birtokba vette Európát, az ura az egész világnak."

Murád szultán kijelentette, hogy aki elfoglalja Magyarországot, az ura az egész világnak. Vagyis, akié az energetikai központ, az a világ ura.

Bonfini, Galeotto és IV. Béla leírják, hogy Európa népei mind irigylik a magyaroktól a Kárpát-medence területét, az itt lévő gazdagságot, ezért gyűlölet veszi őket körbe. A középkorban úgy emlegették Magyarországot, hogy itt a leggazdagabb a föld, bő a hal-áldás, nagymennyiségű a kenyérgabona, a bor pedig kiváló. A hazánkat örök idők óta jellemző gazdagság ma is fenn áll.

A bőséget jelenleg nem mi, hanem egy megszálló, idegen csoport élvezi.

2006 tavaszán a médiában bejelentették, hogy Magyarország a Föld 25 leggazdagabb országa közé tartozik!

A nepáli papok: 2005-ben kijelentették, hogy mindennap imádkoztak a Földért. Most "vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt."

A nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője magyarországi tartózkodása idején így szólt a magyarokhoz:
"Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre,magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni.
A világ szívcsakrája az Önök országában, a Pilisben található.
Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél!"


A Dalai Láma üzenete a magyarokhoz:

A XIV. Dalai Lámával Izing Róbert és Janzsó Viktor 2006. 10. 11-én készítettek interjút. "Magyarok! Bár népük nagy múltra tekint vissza, a szabadság és a demokrácia terén még fiatalnak számítanak. A lehetőség mindazonáltal eljött az Önök számára, hogy kibontakoztassák képességeiket és megmutassák a világnak szellemüket, kezdeményező képességüket. Ehhez azonban az önbizalom elengedhetetlen. Éppen ezért akármilyen nehéz is, bármilyen akadállyal, nehézséggel néznek szembe, nem szabad, hogy elveszítsék a reményt és az elhivatottságukat. Bizakodónak kell maradniuk!

Egy tibeti mondás úgy tartja: 9 kudarc 9 próbálkozást jelent. Biztos vagyok abban, hogy egy ilyen nagy múltú nemzet fényes jövő előtt áll. Kérem, dolgozzanak továbbra is keményen és távlatokban gondolkodjanak! Tartsák szem előtt azokat a nemes célokat, amelyek a közös érdekeket szolgálják. Az emberek sokszor - és ez a politikusokra különösen igaz- elvesznek az apró részletekben. Ez nem helyes.

Gondolkodjanak távlatokban! Ez az én tanácsom. Köszönöm."
További linkek a témában:
Dobogókő, ahol a Föld szíve dobog - Sulinet
>>>
Kárpát-Medence, földi paradicsomkert - Mesterek ösvénye virtus >>>
Székely- Magyar Rovásírás - Mária Országa >>>

9 megjegyzés:

Vári Zita 2009. március 6. 21:36  

Kedves NeMo!
Sajnos éppen ezt a kincset készül tönkretenni Pilisszentkereszt és Dobogókő településfejlesztési terve, ami remélem sosem valósul meg. Én itt olvastam róla: http://magunk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=259:dobogva-hiv-a-k&catid=44:jelen&Itemid=96

NeMo 2009. március 6. 23:37  

Jómagam is remélem, hogy a "fejlesztést" nem hajtják végre. Jártam Dobogókőn nem egyszer, s ha igaz, ha nem, hogy a világ szíve itt dobog, igaznak éreztem, amikor ott voltam. Olyan béke, és nyugalom száll az emberre abban a környezetben, hogy el sem akar menni onnan...

teó 2010. július 9. 22:22  

Kedves NeMo!

Tudom, hogy Magyarország Virágzó Föld lesz egyszer! Köszönöm az információt!

szeretettel:

Boross Teréz

dalai 2011. április 29. 17:35  

Szent helyekről és arról, hogy van-e a Földnek "szívcsakrája":

https://sites.google.com/site/szivcsakrapilis/

NeMo 2011. április 29. 19:39  

Kedves "dalai"!
Először is: fenti írás gyakorlatilag egy emailben érkezett, igen érdekes írás, amelyet közzétettem. (Magyarul hoax).
Sem forrását, sem tényszerűségét nem tudom sem bizonyítani, sem cáfolni.
Úgy tűnik, a Te nézőpontod más, illetve az általad idézett cikk szerint a Dalai láma szerint minden nemzetnek megvan a maga szent helye, ám vitatja, hogy Dobogókő energiaközpont lenne. A cikket megjelentető újság nevét nem közlöd, bár jó lenne tudni.
(Azt hiszem, egyet fogsz érteni abban, hogy minden szubjektív, mindenkinek van egy beállítottsága, és aszerint ír. Ha a cikket megjelentető újságot ismerem, nagyjából tudni fogom, mely irányba csal a blogodon pubklikált írás.)
A saját blogomon megjelentetett cikk valóban azt állítja, hogy a "nepáli fehér kolostor vezetője magyarországi tartózkodása alkalmával" Dobogókőt a Föld szívcsakrájaként nevezte meg. Néhány mondattal később arra utal, hogy 22 évvel ezelőtt a láma azt nyilatkozta, hogy a magyaroknak "energiaközpont védő" szerepük van.
Azt gondolom, Tendzin Gyaco, a XIV. Dalai Láma bölcs ember, ám ember, nem tévedhetetlen. Az is lehetséges, hogy azok, aki fenti cikket összeállították szándékosan csaltak, vagy meghamisították a láma szavait. Mint mondtam, sem bizonyítani, sem cáfolni nem tudom a cikk tartalmát, és nem is szeretném.
Azt azonban elgondolkodtatónak tartom, és valószínűleg mérésekkel igazolható is, hogy Dobogókő Európa közepén fekszik, és az is tény, hogy a szellemi és tudományos kincseknek igen nagy tárháza származik Európából, illetve európai gondolkodóktól. Kiemelkedő szellemi kincsekkel vannak megáldva ezen belül is a magyar gondolkodók, ám azért azt se felejtsük el, magunk azért Ázsiából vándoroltunk Európa közepébe...

Magam több alkalommal jártam már Dobogókőn. Nem azért, mert tudtam volna akkor, hogy mit állítanak róla, vagy mit feltételeznek egyesek. Részemről azért jártam ott, mert gyönyörűnek tartom. Egyet azonban tudok: minden egyes alkalommal, amikor hazajöttem, tele voltam energiával. Hogy ezt a táj tette-e, vagy más jelenség áll mögötte, nem tudom.

A Dobogókő körüli feltételezések nem feltétlenül valós alapúak, azonban mégis elgondolkodtató a fenti cikk. Ha csak egy része igaz, szerintem akkor is illendő róla tudnunk nekünk, magyaroknak.

NM

Spacemaker 2012. január 23. 14:01  

ezt némileg megkérdőjelezi, hogy ezer éve miénk a központ, mégsem vagyunk a világ urai...

NeMo 2012. január 23. 17:08  

A szív nem hatalmat jelent, hanem szeretetet. A szeretet kizárja a hatalomvágyat.

Névtelen,  2012. november 9. 22:50  

Gyönyörű gondolatok, és igazak! A középkorban például azért jött ide a sok betelepülő (svábok, szászok, olaszok) mert itt volt a legjobb életminőség a jobbágyoknak is. Volt is egy mondás, hogy "Extra Hungaria non est vita"

NeMo 2012. november 9. 23:27  

:) Ez jó! Magyarországon kívül nincs élet! Hát sajna van, és egyre többen gondolják úgy, nem jó magyarnak lenni. Én az maradok, ide születtem, itt van dolgom és nem a világ túlvégén. Azt gondolom, semmi nem véletlen, az sem, hová születünk. Köszönöm hozzászólásodat! NM

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

holisztikus

Google analytics